iPad cover i merinould

Designeren Clemens Burkert og Pack & Smooch

Designer og stifteren Clemens Burkertt har stærke grundværdier omkring simplicitet og funktionalitet. Det spejler 100% igennem deiPad covers de producerer i deres studio i Hamborg, Tyskland. Udover de 2 kernebegreber er kvalitet ligeledes en værdi der står højt på listen hvilket bliver fuldt til dørs af de materialer de benytter i produktionen af sleeves og covers.

?

Lidt historie om merinoulden

Merinoulden som er grundelementer i deres iPad covers er 100% australsk merino uld. Merino er fåreart som anses for at have noget af det fineste uldkvaliteter på kloden.

Historien omkring merinoulden er helt unik og stammer tilbage fra 1100 tallet. Beni Merines som var leder af en barbar-sekt anses for at være personen som tog arten til Europa og udviklede den til hvad vi kender den som i dag. Spanien var havde monopol på uldproduktionen mellem 1200 og 1600 tallet.

Udover at merinoulden bliver benyttet i Pack & Smooch iPad covers, benyttes det også i sportstøj netop fordi merinoulden har en fantastisk evne til at regulere kropstemperature. Nok om historie og kropstemperature, nu til selve iPad coveret der går under navnet Hampshire.

iPad coverets funktionalitet.

Én af de mange gode funktioner ved coveret er, at man kan have småting med sig i for lommen. Oplader, kreditkort eller penge kan sagtens være i coveret samtidig med iPad’en. I bunden af coveret er det syet et kraftig læder patch. Denne patch er vegetabilsk garvet og er super lækkert at røre ved netop fordi læderet er tykt og kvalitetsorienteret. Knappen man bruger til at lukke coveret er PRYM. PRYM er et undermærke til YKK som er verdens største lynlåse producent. PRYM knappen er 100% nikkelfri, en god detalje tænkt fra Pack & Smooch, hvis man er allergiker. Derudover, benytter man ofte PRYM knapper i cowboy bukser og jeans hvilket betyder at det en stærk og solid kvalitet. Har man et smartcover fra Apple sidende på sin tablet kan man sagtens have dette påsat samtidig i sit hampshire iPad cover.

?

Passer Hampshire iPad coveret til alle modeller?

?

Det korte og hurtige svar er ja. Idet den nye iPad eller iPad 3 kun er ca. 1 mm. Tykkere end iPad 2 kan man sagtens have både iPad 2 og 3 i coveret. To farver er mulige, grå med lys læder patch og mørk merinould med tilsvarende lys læder patch. Prisen på coveret er ikke overvældende, kun 395,-

?