Køb et vinabonnement

Hvis du er træt af at skulle handle vin hele tiden, så skal du læse med her. Vinoli.dk har nemlig udviklet et helt nyt koncept i vinbranchen, som gør det muligt at få vin på abonnement. Her får du tilsendt vin udvalgt efter præferencer, som bliver sendt din adresse i starten af hver måned. Vinen varierer hver måned, så du hele tiden får prøvet ny vin. Der medfølger altid tilbud på den vin du modtager i vinabonnementet. Der gør at du kan altid nemt bestille mere af den vin du får smag i vinabonnementet. Der er derfor rigtig mange penge at spare, hvis du tilmelder dig et vinabonnement hos vinoli.dk allerede i dag. Der er prisgaranti på vinen i vinabonnementet, og det vil sige at du får penge tilbage, hvis du kan finde vinen til en billigere pris et andet sted.

Vi danskere bruger faktisk mere tid hver dag end vi lige regner med på at handle diverse varer. Vin er altid en af de mere tidskrævende varer at handle, da der er så meget at vælge imellem, som gør det svært at finde frem til det gode vine. Et vinabonnement hos vinoli.dk sparer dig for alt besværet, så du ikke skal bruge tid på at købe vin nede i supermarkedet. Vinoli har flere vineksperter tilkoblet, som udvælger vinen for dig hver måned. Det gør at du altid får god vin, som passer godt til mad og årstiden. I julemånederne modtager du fx vin til julemaden, hvor du om sommeren modtager vin, som passer godt til grill og godt vejr.

?

Vinoli klarer handel af vin for dig hver måned, så du kan bruge mere tid på familie, venner og diverse aktiviteter. Et vinabonnement er også en god måde at sikre sig vin på, da du modtager vinen ny vin hver måned.