Ansigtspleje med rene naturlige produkter

Naturlig ansigtspleje med milde, økologiske hudplejeprodukter sikrer dig en sund og smuk hud. Hos butik GOZO finder du både økologiske og allergivenlige alternativer til de gængse produkter på markedet.

For at sikre dig en sund og naturlig hud, er det vigtigt at være bevidst om, hvilke produkter du anvender til din ansigtspleje.

Ansigtets hud er mere sart end på resten af kroppen og bør aldrig renses med sæbe. Sæben er simpelthen for kraftig en kost. Vask blot med rent vand i det daglige og milde renseprodukter, der er beregnet til ansigtspleje, efter behov. Ved behov forstås om du bruger makeup hver dag, eller kun ind imellem. Makeup skal altid renses af med en rensegel, der mildt fjerner makeuppen uden at irritere huden. Ind imellem har ansigtshuden behov for en mere dybdegående behandling, for af fjerne trafikos og anden forurening, der trænger ind i huden. Her er en ansigtsscrub eller en ansigtsmaske effektiv. Afslut med en toner eller tonic, der lukker hudens porer.

Uanset hvordan du renser huden, har den brug for at du tilfører den lidt fugt bagefter. Cremer og lotions giver fugt, og afhængig af hvilken slags du bruger, tilføres også plejende ingredienser. Brug meget gerne en økologisk blomstervand, inden cremen smøres på, så optages cremen bedre.

Mange gængse produkter indeholder uønsket kemi. For at undgå disse bør du vælge allergivenlig eller naturlig / økologisk hudpleje. butik GOZO forhandler kun hudplejeprodukter, hvis ingredienser er kontrolleret for uønskede stoffer. Nogle af dem er helt allergivenlige og mærket med Astma-Allergi Forbundets mærke. De er det sikre valg til dig der har allergi. I de andre produkter er kemien skiftet ud med naturens egne produkter, hvoraf mange er økologiske. I naturen findes helt naturligt plejende råvarer, der har været brugt gennem mange generationer, af naturfolk og af vores forfædre. Nogle af den indeholder essentielle olier, der netop har plejende virkninger, men som ofte ikke tåles af allergikere. De er velegnet til dig der ikke har allergi, men stadig ønsker en mild pleje til din hud.