Parfume til dig – Hvor køber man parfumer billigst?

Er du også typen der elsker parfumer og bruger store summer for at købe alle de parfumer du bare skal eje, så læs videre her:

Hold dig væk fra de fysiske butikker og spar helt op til 70% procent og i enkelte tilfælde spare flere hundrede procenter, de parfumer du finder online er helt de samme som de fysiske butikker, dog vil jeg stærkt anbefale ikke at handle parfumer via brugtvare portaler som DBA, Guloggratis og lignende. Disse er normalt fyldt med fake produkter og hverken din tid eller dine penge værd.

Brug google flittigt og søg efter lige præcis den parfumer du søger efter og google vil præsentere dig for et hav af shops der sælger parfumer, her vil jeg dog også anbefale at du holder dig til danske shops og ikke engelske eller andre udenlandske parfumeshops, her er det ikke nødvendigvis fordi de er fake men generelt så opstår der i mange tilfælde bøvl med levering.

Har du først modtaget en vare der eks, har fået en skade under transport, så er det desideret en krig at sende det retur for at få en ny, listen er lang og min vurdering er at man bare skal holde sig væk fra udenlandske parfumeshops.

Idag er de danske online parfumeshops rimelig konkurrence dygtige og blandt de førende, når vi snakke billigste pris og hurtigste levering er nok Laflora.dk .

Du kan også bruge forskellige prisportaler der har samlet alle de billigste online forretninger som sælger parfumer og sammenlignede pris på tværs af en masse online forretninger, disse er eksempel kelkoo og pricerunner somer de største i Danmark.

Min bedste erfaring er dog at parfume køb skal gøres hos laflora.dk,