Armbånd trend i 2012

Armbånd er en af ​​de mest fantastiske ting i mode smykker. Iført armbånd er en populær måde tendens. De er det bedste valg for en der ønsker at bære mode smykker. De giver et elegant og sofistikeret look til brugerens hånd. Armbånd kan bruges i enhver sæson, men vil vi diskutere om sommerens tendenser i denne artikel.

Traditionelle armbånd designs ved hjælp af ædle materialer som guld, sølv og platin er stedsegrønne modetrends. Diamant armbånd er de mest fashionable dem for denne sommer. Perlearmbånd af sorte, hvide og andre farvenuancer giver et nyt udseende for alle, der bærer dem. Ikke-traditionelle materialer, såsom læder, halm, broderet stof, knogle eller emalje også anvendes til fremstilling af armbånd dag. De er på mode især for unge. Lad os få et kig på nogle andre trendy design af armbånd, der kan bruges til sommer.

• Store og fed armbånd er dominerende og populære stilarter for denne sommer. Nu til dags armbånd med chunky perler, oversize manchetter og voluminøse geometriske former er begunstiget af mange mennesker.

• Safari, stammeledere og etniske inspirerede armringe kan bære denne sommer, som er modetrends nu. Du kan søge efter armbånd der er fremstillet af naturlige materialer som træ og kork.

• Kombination af forskellige typer af metaller i armbånd er en mode i dag. Du kan bære armringe lavet af rosa guld, messing, hamret metal og andre i stedet for guld eller sterling sølv.

• To eller tre brede armbånd med kontrastfarver er trendy for denne sommer. Du kan bære en kombination af armbånd af læder eller plast, læder og træ, læder og forgyldt metal osv.

• Som altid er Charm armbånd mode i dag. Du kan prøve Charm armbånd, der er lavet med jordiske materialer såsom udhuggede sten. Armbånd i forskellige former såsom blade, sommerfugle og andre dyr er moderigtigt. Især børn kan lide at bære armbånd med figurer af dyr og blomster.

• Armbånd med lyse levende farver såsom citrus nuancer og fed lilla sten kan bruges om sommeren. Turkis, pink, rød og blå farvede dem ser godt ud i sommeren. Du kan også bære armbånd i hvide og sorte farver, som fanger lige opmærksomhed.

• En anden ny mode trend i disse dage er lag af armbånd. Tynde armbånd armbånd og beaded stretch armbånd kan blandes. Dette skaber en unik stil.

• Cuff armbånd kan bæres i begge håndled. De er almindeligt anvendt af sports berømtheder.