Firmafest

Til årets firmafest skal der selvfølgelig danses. Det kræver sjældent mere end godt humør og musik, førend at dansegulvet bliver levende, men samtidigt kan det være en rigtig god idé at indrette et dansegulv, som virkelig inviterer til dans. Denne artikel kommer med et par synspunkter omkring, hvad det vil sige at skabe rum til dans.

For det første, så er en af spørgsmålene ved at skulle tænke et dansegulv ind i firmafestens planlægning om man skal etablere et lokale ved siden af det, hvor man spiser til dansegulvet, eller om man skal rydde bordene, hvor man sidder for at skabe et rum til dans og en overgang fra at sidde ned til at stå op og være aktiv. Der er ikke nogen fast regel om hvad der er bedst, men det er værd at tænke over, om virksomhedens medarbejdere i forvejen er nogen festaber. Hvis de er dét, så kan man sagtens have dansegulvet i tilstødende lokaler. Men der er også et trick i at rydde bordene og skabe dansegulvet, hvor man spiste. Nemlig at dem, der er lidt for komfortable, de er nødt til at rejse sig op, og det er faktisk første skridt til at komme ud på dansegulvet. Andet skridt er første skridt hen mod dansegulvet, for lige at skære det ud i pap.

Dernæst må man tænke over, hvilken musik, der skal spille. Har man engageret et coverband, så vil de selvfølgelig forsøge at skabe en dejlig, festlig stemning. Bruger man musik, som selv vælges af gæstens deltagere, så er fordelen selvfølgelig, at de kan vælge netop den sang, de gerne vil danse til. Står der en DJ, så bliver man ofte forført og lokket hen til dansegulvet, når man genkender sin yndlingssang.

Tilsidst kan man overveje at leje et fedt mobildiskotek. Et mobildiskotek består af et kraftfuldt anlæg og et sejt lysdiskotek, som helt sikkert vil sætte gang i jeres firmafest. Der følger 1 forstærker og 2 højtalere med, en mixerpult, mikrofon til sange og taler, diskokugle med motor, spotlys samt røgmaskine. Det skaber en magisk stemning, hvor dansegulvets bliver til festens centrum, og man danser mens man bliver badet i kalejdoskop af lyseffekter, der fylder lokalet ud på en særlig måde. Det skaber den der fornemmelse af, at man liiige skal have næste sang med, før dansegulvet forlades for at tanke op på de våde varer.

Se mere på: firmafest