Karaokeanlæg

Gør din næste fødselsdagsfest til en temafest

Har du snart fødselsdag, og går du rundt med en fest i tankerne, så har vi lavet en guide til, hvordan du kan holde en sjov, anderledes og underholdende fødselsdagsfest. Hvem elsker ikke en god temafest, hvor man kan få lov til at klæde sig ud og opføre sig som en anden person for en aften? Det er blevet mere og mere populært at holde personlige fester, og en temafest er en god og nem måde at både vise personlighed og samtidig få gæsterne involveret på. En temafest kan omhandle alt, hvad fantasien kan række til – vi vil give inspiration til, hvordan du holder en fødselsdagsfest med Music Awards som tema.

?

Invitationen
Når du holder temafest, starter festen allerede ved invitationerne. Lav en personlig invitation, og inviter dine gæster til en aften i Music Award Showets tegn. Sørg for, at du allerede i invitationen gør det klart for dine gæster, hvad festen handler om, og hvad dresscode er.

?

Udklædning
Nu når det er et Music Award Show, så er det oplagt, at dine gæster kommer som kendte sangere og kunstnere. Det er nemt, sjovt, og du gør det ikke svært for dine gæster, da de har mange valgmuligheder. Det sidste du vil gøre til en temafest er, at du gør det uoverskueligt for gæsterne.

?

Dekoration
Til et Music Award Show er der ren galla. Pynt op til den rene gallafest, og hvis der mulighed for det, så lej eller køb en rød løber, som gæsterne kan ankomme på. I dette tilfælde vil det være sjovt at tage billeder af gæsterne, når de ankommer på den røde løber. Disse billeder vil være sjove at kigge på efter festen og de næste år frem.

?

Underholdning
For at holde fødselsdagsfesten i gang kunne det være oplagt med et par forskellige underholdningselementer i løbet af aftenen. Det behøver hverken at være noget, der tager langtid at planlægge eller koster for meget. I kan blandt andet kåre den bedste udklædte mand og kvinde. Gæsterne kan afgive deres stemmer i en boks i løbet af aftenen, og vinderne kan blive kåret i stor award stil sidst på aftenen. Et sjovt og underholdende element på sådan en aften kan ligeledes være et karaokeanlæg. Karaokeanlægget er prikken over i’et til en Music Award Show fødselsdagsfest, og kan bidrage til underholdning hele aftenen igennem. Lad dine venner slå sig løs på karaokeanlægget, og lev jer ind i, hvordan det er at være en sanger for en aften. Anlægget kommer ligeledes med diskokugle og lyseffekter, så I er sikker på, at I får en rigtig award stemning natten igennem.

Læs mere om vores karaokeanlæg