Stripdans

Undervisning i stripdans koregrafi kan være en sjov og anderledes polterabendoplevelse sammen med veninderne, hvor man slår sin sensuelle side løs eller måske bare giver sig selv en sjov udfordring. I vores dansestudie kan både bruden sammen med veninderne på en time lære en lækker stripdans koregrafi af en professionel danseinstruktør i et flot lydstudie, hvor flotte effekter, en røgmaskine, god lyd og lækkert lys sætter rammen for en virkelig sjov polterabend aktivitet. Fordi der netop er tale om træning i en enkelt koregrafi, bliver der altså på intet tidspunkt smidt tøjet.

Stripdans er især en sjov polterabend aktivitet for bruden og hendes veninder, fordi man ikke bare får en god og anderledes oplevelse sammen med veninderne, men også får mulighed for at prøve sin egen koordination af og samtidig føle sig sensuel.

Selve koregrafien i stripdans starter ud med opvarmning på traditionel vis. Herefter øver alle sig på stripdans koregrafien. Når bruden og veninderne har lært stripdans koregrafien, får bruden lov til først at vise sine nylærte trin af. Efter bruden har fået mulighed for at vise koregrafien af, udfører hele holdet i fællesskab stripdans koregrafien.

Stripdans er altså en sjov og anderledes polterabend aktivitet, som de fleste vil synes om. Koregrafi i stripdans giver nemlig både sved på panden, morsomme minder og mulighed for at komme i kontakt med ens sensuelle side.

Se mere på: Stripdans