Sumodragter

Nu kan vi tiltyde sumodragter flere steder på Sjælland, men også på Fyn nærmere Odense. Her kan du leje et par fede – klodsede sumodragter for kun 1000 kr inkl moms ex levering. Vi har både børne og voksne sumodrager på lager til omgående levering fra vores lager i Greve lidt udenfor stor københavn. Vi levere stort set over alt på Sjælland lige fra Roskilde, København, Slagelse, Næsteved, Helsingør, Hillerød, Lolland og Falster. prisen kan variere på levering alt efter hvor på Sjælland i ønsker at få leveret til.

Vi tilbyder også udlejning af Sumodragter til børn, de kan lejes for kun 800 kr inkl moms  pr dag. Alle ugens 7 dage Søger du en komplet pakke med Slush-ice og sumodragter kan vi også udleveret/levere det. Kontakt os for at få et uforpligtet tilbud på de i ønsker.

Uanset om det er voksne eller børne sumodrager i ønsker at leje så er begge sæt fremstillet i England som syer sumodragter med dobbelte syninger, dette er ikke noget kina fremstillet som ikke kan tåle og holde til brug. Sumodragter er lavet af pcv og fyldt op med skumgimmi, de skal ikke pustes op og bruger heller ikke strøm.